BLUE
Profile banner
A
Auxmuel
@auxmuel.bsky.social
Allegorisk mot allt i välfärdsbuffén. Kan innehålla spår av satir -> Klicka alltid på bildbeskrivningen.
690 followers607 following5.4k posts
Aauxmuel.bsky.social

Jag tror Moderaterna just upptäckte den fria marknadens påhittighet? Vänta tills de får höra om skolpengen och friskolor! www.dn.se/sverige/easy...

Skärmdump från den länkade artikeln i inlägget: ”Nu visar det sig att ett par av företagen, Easypark och Mobill, lagt Stockholms stads avgiftsfria gatuparkering i en egen webblösning. Det innebär att den som använder företagens mobilappar bara får den avgiftsfria parkeringen som Trafikkontoret krävt om man går in på webben. Det finns en länk i Easypark-appen som leder till en hemsida. Mobill-appen har ingen länk, utan där måste man veta att man ska gå in på hemsidan på nätet.”
Skärmdump från den länkade artikeln i inlägget: ”Oppositionsborgarrådet Dennis Wedin (M) menar att man bryter mot kravspecifikationen – att apparna skulle ha en avgiftsfri grundfunktion. Nu blir resultatet i stället dolda avgifter för bilisterna, jämfört med den gamla ”Betala P”.
– Så här ska det inte fungera, det är upplagt för att folk ska bli lurade. Det värsta är nog att många fortsätter att betala genom apparna utan att veta om att de nu får betala extra för att parkera i Stockholm.”
4

JRjaneruffino.bsky.social

It’s such a case of “the worst person you know just made a good point” They’ve ALMOST got it! Almost!!!

0
dgormsen.bsky.social

Nu var det inte frågan, men svaret på rätt p-app är alltid Parkster!

0
DHdhallback.bsky.social

För att vara pro marknad, påvisar M påfallande dålig insikt i hur de fungerar. Minns alla vårdcentraler som såldes ut för en spottstyver.

0
Ddakkster.bsky.social

It's a feature, not a bug!

0
Profile banner
A
Auxmuel
@auxmuel.bsky.social
Allegorisk mot allt i välfärdsbuffén. Kan innehålla spår av satir -> Klicka alltid på bildbeskrivningen.
690 followers607 following5.4k posts