BLUE
Profile banner
H
Harry
@h-rry.nl
Doet iets met ICT in een ziekenhuis. 改善 Doet iets met Lean.
751 followers837 following5.7k posts
Hh-rry.nl

De saus was weer prima, maar nog niet perfect. Ik vind het leuke van koken, naast het snijden, elke keer iets aanpassen totdat het perfect is. Recept op 1 onderdeel aangepast en de volgende keer kijken hoe die dan is, duurt wel weer een maand of zo, voordat dit weer op de kaart staat. De saus was weer prima, maar nog niet perfect. Ik vind het leuke van koken, naast het snijden, elke keer iets aanpassen totdat het perfect is. Recept op 1 onderdeel aangepast en de volgende keer kijken hoe die dan is, duurt wel weer een maand of zo, voordat dit weer op de kaart staat.

Blauwe ovale braadpan staat op een inductiekookplaat, het deksel is eraf en in de pan een oranje saus met groente en gehakt. Deze gaat zo, met deksel de oven in om een paar uur te sudderen.
Dezelfde pan wederom op de inductiekookplaat, nu nadat die in de oven heeft gestaan. De ingrediënten zijn een soort van samengesmolten tot een overheerlijke pastasaus. Waarvan mijn dochter, elke keer als ze dit krijgt zegt, "als je bij een Italiaans restaurant gaat eten en je besteld pasta dan verwacht je dit". Over smaak valt niet te twisten en dat doe ik in dit geval dan ook maar niet. 😉😊
1

Bbarbaralin.bsky.social

Zo fijn, zo koken.

1
Profile banner
H
Harry
@h-rry.nl
Doet iets met ICT in een ziekenhuis. 改善 Doet iets met Lean.
751 followers837 following5.7k posts