BLUE
K
Kristin
@kthftw.bsky.social
🕳️🐇
622 followers82 following3.8k posts
Kkthftw.bsky.social

Hvis du skal fra A til B kan du sykle på din egen sykkel, som du må låse fast med tre forskjellige industrikjettinger men som likevel blir stjålet rutinemessig, eller du kan ta deg en elsparkesykkel fra dør til dør der risikoen er lik null etter du har satt den fra deg. Dette er en nobrainer

5

Kkthftw.bsky.social

De facto legaliseringen av sykkeltyverier gjør at folk ikke gidder å sykle, og særlig ikke når de skal småting rundt forbi der man aldri helt vet om det finnes "trygge" steder å sette fra seg sykkelen. At det treffer unge som er mindre likvide hardest burde overraske nøyaktig null mennesker.

1
Mmswfyi.bsky.social

Ja og hvis du skal til travle steder / tider kan det være herk å få parkert bysykkel

0
JPjohanp.bsky.social

Det betyr også mye at man kan gjøre noe annet enn å sykle tilbake fra B til A, men likevel kan plukke opp en leiedoning ved A neste morgen.

0
RLrlwullum.bsky.social

Veit me noko om korleis utviklinga har vore blant bysykkelbrukarar i denne aldersgruppa i same periode? Dette er jo ogso eit argument for at bruken av bysykkel eller liknande kunne auka i denne aldersgruppa, då begge kostar pengar og inneber mindre risiko for tjuveri av personleg eigedom.

0
MRofseleg.bsky.social

I byen er det nok slik. På bygda veit eg ikkje kva dei gjer lenger, men på mi tid sykla me til vener, sykla til butikken eller sykla berre rundt på måfå, og det var ingen som hadde lås. Til skulen var det derimot gjerne gåing eller buss.

1
K
Kristin
@kthftw.bsky.social
🕳️🐇
622 followers82 following3.8k posts