BLUE
Profile banner
HM
Håvard (beta male)
@squirrelbug.bsky.social
Dum nok til å ikke skjønne. Smart nok til å vite det. Han/ham
357 followers166 following2.9k posts
HMsquirrelbug.bsky.social

Vi havner likt på poeng og taper totalt på tiebreaker (hvor mange kilometer er det i luftlinje mellom København og Kairo?). Alle er enige i at det er bullshit og quizfaglig svakt, ikke sant? Hadde svaret vært Pac-Man, hadde vi garantert ikke fått rett for Ms. Pac-Man?? Rant og tråd slutt. 3/3

8

Ltinyniel.bsky.social

Absolutt bullshit. Nå er jeg sjelden på quiz (dessverre), men petimeteret i meg mener at hvis begge de svarene var akseptable så burde det spesifiseres i spørsmålet på en eller annen måte at det er mer enn et akseptabelt svar.

0
Tfarestveit.bsky.social

Som quiz-entusiast mener jeg jo at dette burde være åpenbart. Pac-Man er feil svar, det er to ulike spill, og kun dere skulle fått poeng. Hvis man begynner å godta feil svar bare fordi de minner om eller grenser mot det riktige svaret, er man på ville quizveier 👎

4
JSjenserik.bsky.social

Å gi riktig svar for "Pac-Man" når svaret er "Ms. Pac-Man" er bare tull. Som du sa: det er to forskjellige spill, og når spørsmålet er hvilket spill Chandler ble hekta på så må man svare det faktiske spillet, ikke det som er nærme nok.

1
Bbjarte.bsky.social

Eg tenkjer at viss du er ein sånn quizmaster som synst Ms. Pac-Man er for smalt til at Pac-Man kan gi feil svar, så kan du droppa spørsmål der Ms. Pac-Man er svaret. Eller gi eit halvt poeng for Pac-Man, sjølv om det jo òg blir feil.

0
EIespeniversen.bsky.social

En god quizmaster ville sett dette problemet komme og justert spørsmålet/svarforventningen. Jeg ville nok hatt litt sympati for et lag som eventuelt hadde fått underkjent Pac-man og, men er enig i at det ikke skal gi poeng.

0
Kblueskai.bsky.social

Enig. Det er like stor forskjell mellom f.eks. en Wham!-låt og en med George Michael som artist.

1
Ggladwold.bsky.social

Blir litt som å få rett for Terminator 2 når svaret er Terminator. Det er to forskjellige filmer, riktignok tett forbundet, men læll. Kan hende jeg kunne funnet på å gi et halvt poeng, men ikke helt.

0
Rrostvaag.bsky.social

Jeg mener dette handler om hva man egentlig spør om. OM man spør etter vitsen/manuset i episoden, så er det viktig at det er Ms. Pac Man. Det gjør hele greia litt mere morsom. Rent spillfaglig ...

1
Profile banner
HM
Håvard (beta male)
@squirrelbug.bsky.social
Dum nok til å ikke skjønne. Smart nok til å vite det. Han/ham
357 followers166 following2.9k posts