BLUE
Profile banner
S
Seb
@dfluke.net
some skeets in Norwegian/madness
485 followers757 following2.8k posts
Sdfluke.net

Kommer du deg ikke på jobb, så er det bred politisk enighet om at du må kvernes opp og brukes til oppdrettsfiskefor, men om jobben din ødelegger grunnlaget for jobben din blir du sponset av staten - alt for å opprettholde dein heilagste av det heilagste: Nórèğs BNP

klipp fra NRK.no-artikkel i forrige innlegg: Miljødirektoratet foreslår full stopp

Flere forskere kom i mai med en redningspakke for Oslofjorden der totalforbud mot fiske ble foreslått.

Den gang ble tiltakene stemt ned på Stortinget. De største partiene var imot og ville vente på en rapport fra Miljødirektoratet.

Og da Miljødirektoratets rapport kom i september foreslo også de fiskestans. Men kun i områder i Indre Oslofjord og deler av Færder og Ytre Hvaler nasjonalparker.

– Regjeringen har fått et klart råd fra Miljødirektoratet. Allikevel skjer det ingenting, sier byråd Vea.

– Så har de i tillegg prestert å gjøre vondt verre for livet i fjorden ved at de tidligere i år innførte dieselstøtte til reketrålere i Oslofjorden, legger hun til.
1

Sdfluke.net

Ikke mye valg, de har erklært krig mot oss og vår fremtid: Enten kapitulerer vi og lar stadig flere arbeidsledige fiskeriarbeidere styre miljøpolitikken, eller så forsøker vi forsvare oss og kaster de og eierne deres nakne ut i de fiskelikfylte fiskelusmerdene og tidligere rekefylte farvannene deres

0
Profile banner
S
Seb
@dfluke.net
some skeets in Norwegian/madness
485 followers757 following2.8k posts